OVER ONS

Wij stellen ons graag voor!

Wij zijn dave en marloes

In 2019 hebben wij de Witte Voet overgenomen. Al snel verhuisden we van Wolphaartsdijk naar Heinkenszand.

Wij hadden een missie om het anders te gaan doen!

Meer beleving , korte lijnen , veel kennis en persoonlijke aandacht.

Zo zijn wij begonnen bij onze opleidingen en dit wilden wij graag doorvoeren in de groothandel.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een groothandel en opleider met een vloeroppervlakte van 900m2!

We werken met een klein team en stellen iedereen graag aan je voor:

 

Dave Oele
eigenaar

Eigenaar van D&M groothandel en full time werkzaam in de groothandel. Daarnaast is hij een onderdeel van de technische dienst.

Marloes van Beveren
Eigenaar

Marloes is samen met Dave eigenaar van D&M groothandel en fulltime aanwezig. Naast haar werkzaamheden in de groothandel geeft zij ook les bij D&M Opleidingen.

nilles d&m groothandel

Nilles Oele
opvolger

Nilles is 3 jaar en helpt regelmatig gezellig mee in de groothandel. Nilles zorgt bij D&M voor vermaak en vertier. Over een paar jaar legt hij je graag uit hoe je de producten van D&M Groothandel het beste kunt gebruiken. Wij zijn benieuwd. Jij ook?

Stephanie
Medewerker

Stephanie is gespecialiseerd in ons product aanbod voor de Nagelstyliste. Wil je alles weten over deze producten ben je bij haar in goede handen!

Annette
Medewerker

Samen met Marloes verzorgt Annette bij ons de opleiding pedicure. Daarnaast kun je haar natuurlijk in onze winkel om goed advies vragen omtrent ons aanbod voor pedicures!

Joanne
Medewerker

Joanne is vaak te vinden in onze groothandel en bij D&M opleidingen. Joanne weet alles voor nagelstyliste , lash lifting , henna , wimperextensions en beauty producten.

josephine docente dmopleidingen pedicure en schoonheid

Josephine
Medewerker

Josephine is docente Pedicure en Schoonheid bij D&M Opleidingen. Je vindt haar ook geregeld in onze groothandel, waar ze jou kan informeren over alle producten en de toepassing daarvan.

annemarie docente dmopleidingen pedicure

Annemarie
Medewerker

D&M Groothandel

Bij D&M groothandel kun je terecht voor al je aankopen in de vakgebieden pedicure , nagelstyling , visagie en schoonheidsspecialiste. Wij hebben een ruim aanbod van diverse merken en producten.

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment salon inrichting. Van een ‘basis’ stoel tot een luxe uitvoering die je zelf kunt samenstellen. Denkende aan kleur keuzes, logo en diverse mogelijkheden qua onderstel.

Ook in apparatuur zijn wij ruim vertegenwoordigd. Pedicure motoren hebben wij in diverse merken zoals Hadewe , Aquatronic , Orthofex en Podonomium.

Ook leveren wij onderhoud aan diverse merken pedicure motoren. Zo kun je o.a. jaarlijks je stoel bij ons laten onderhouden. Onze technische dienst komt voor onderhoud aan je saloninventaris bij je langs.

Wij werken in een klein team, waardoor de lijnen kort zijn. Wij houden van duidelijke en transparante communicatie. Ons team is goed opgeleid en bezit alle kennis om je optimaal te adviseren.

 

D&M Opleidingen

D&M Opleidingen biedt diverse opleidingen zoals pedicure, nagelstyling en nog veel meer…

Op onze website (www.dmopleidingen.nl) informeren wij je graag over alle informatie met betrekking tot al onze opleidingen en cursussen.

D&M opleidingen verzorgt alle opleidingen en cursussen in kleine groepen.

Wij vinden persoonlijke aandacht , kwaliteit en goede communicatie heel erg belangrijk.

Daarnaast is ons streven met veel kennis, ervaring en passie jou alle kneepjes van het prachtige vak te leren waar jij in geïnteresseerd bent!

Schrijf je in en laat je professioneel en kennisrijk opleiden bij D&M!

VOLG D&M GROOTHANDEL

Je bent van harte welkom bij ons in de showroom en natuurlijk in onze online shop!

Wilt je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingenen aanbiedingen bij D&M groothandel?

Volg ons op Facebook en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief!