OVER ONS

Wij stellen ons graag voor!

Wij zijn dave en marloes

In 2019 hebben wij de Witte Voet overgenomen. Al snel verhuisden we van Wolphaartsdijk naar Heinkenszand.

Wij hadden een missie om het anders te gaan doen!

Meer beleving , korte lijnen , veel kennis en persoonlijke aandacht.

Zo zijn wij begonnen bij onze opleidingen en dit wilden wij graag doorvoeren in de groothandel.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een groothandel en opleider met een vloeroppervlakte van 900m2!

We werken met een klein team en stellen iedereen graag aan je voor:

 

Dave Oele
eigenaar

Eigenaar van D&M groothandel en full time werkzaam in de groothandel. Daarnaast is hij een onderdeel van de technische dienst. Dave was hiervoor werkzaam in het grondverzet, maar de overstap was niet moeilijk. Vele scholingen en uren lang samen met Marloes door de groothandel lopen om alle producten en materialen goed te leren kennen.

Marloes van Beveren
Eigenaar

Is samen met Dave eigenaar van D&M groothandel en fulltime aanwezig. Marloes is ruim 14 jaar werkzaam in het vak. Zowel (medisch) pedicure als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Marloes geeft ruim 8 jaar les en is vaak te vinden in ons opleiding gedeelte.

Nilles Oele
opvolger

Onze jongste spruit is ruim 1 jaar en hobbelt regelmatig met u mee. Nilles zorgt bij D&M voor vermaak en vertier. En over een paar jaar legt hij u graag uit hoe u de producten het beste kunt gebruiken. Wij zijn benieuwd. U ook?

Annette Nelis
Docente

Samen met Marloes verzorgt Annette bij ons de opleiding pedicure. Annette heeft naast haar baan als docente bij D&M opleidingen een eigen salon in Terneuzen. Daar woont zij ook samen met haar gezin en 2 honden. Annette is ruim 3 jaar werkzaam bij D&M en een gedreven aanvulling voor onze studenten.

Jolanda van de Ven
docente

Als je Jolanda zegt dan zeg je Urban Nails. Jolanda is naast onze docent nagelstyling ook vaak te vinden bij ons Urban Nails schap. Jolanda is tot ten top opgeleid en naast het opleiden van nieuwe nagelstylistes geeft ze ook opleidingen aan nieuwe docenten.

D&M Groothandel

Bij D&M groothandel kun je terecht voor al je aankopen in de vakgebieden pedicure , nagelstyling , visagie en schoonheidsspecialiste. Wij hebben een ruim aanbod van diverse merken en producten.

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment salon inrichting. Van een ‘basis’ stoel tot een luxe uitvoering die je zelf kunt samenstellen. Denkende aan kleur keuzes, logo en diverse mogelijkheden qua onderstel.

Ook in apparatuur zijn wij ruim vertegenwoordigd. Pedicure motoren hebben wij in diverse merken zoals Hadewe , Aquatronic , Orthofex en Podonomium.

Ook leveren wij onderhoud aan diverse merken pedicure motoren. Zo kun je o.a. jaarlijks je stoel bij ons laten onderhouden. Onze technische dienst komt voor onderhoud aan je saloninventaris bij je langs.

Wij werken in een klein team, waardoor de lijnen kort zijn. Wij houden van duidelijke en transparante communicatie. Ons team is goed opgeleid en bezit alle kennis om je optimaal te adviseren.

 

D&M Opleidingen

D&M Opleidingen biedt diverse opleidingen zoals pedicure, nagelstyling en nog veel meer…

Op onze website (www.dmopleidingen.nl) informeren wij je graag over alle informatie met betrekking tot al onze opleidingen en cursussen.

D&M opleidingen verzorgt alle opleidingen en cursussen in kleine groepen.

Wij vinden persoonlijke aandacht , kwaliteit en goede communicatie heel erg belangrijk.

Daarnaast is ons streven met veel kennis, ervaring en passie jou alle kneepjes van het prachtige vak te leren waar jij in geïnteresseerd bent!

Schrijf je in en laat je professioneel en kennisrijk opleiden bij D&M!

VOLG D&M GROOTHANDEL

Je bent van harte welkom bij ons in de showroom en natuurlijk in onze online shop!

Wilt je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingenen aanbiedingen bij D&M groothandel?

Volg ons op Facebook en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief!