Folder Actie van 7 oktober tot 25 november

aanbiedingen 7 oktober tot 25 november 2021 dmgroothandel

Er is een nieuwe nieuwsbrief verzonden, bomvol met informatie voor de pedicure, de schoonheidsspecialiste en de nagelstyliste.

Natuurlijk vind je in deze nieuwsbrief, zoals je gewend bent, alle aanbiedingen voor de periode van 7 oktober tot 25 november 2021.

Je kunt de nieuwsbrief hier lezen, als je hem niet in je mail ontvangen hebt: nieuwsbrief 7 oktober tot 25 november

Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Je kunt je hier inschrijven.

Dadi'Oil

Dadi’Oil Scrub cadeau

Wanneer je 45,00 (excl. BTW) of meer besteed aan Dadi’Oil producten, krijg je een Dadi’Oil Scrub gratis bij je bestelling. De Scrub wordt door ons aan je bestelling toegevoegd. Dit geldt natuurlijk ook in onze groothandel in Heinkenszand, je bent welkom! Geldig tot 25 november 2021 en zo lang de voorraad strekt!

Footlogix

Gratis Voetvijl cadeau

Wanneer je 100,00 (excl. BTW) of meer besteed aan Footlogix producten, krijg je een Voetvijl gratis bij je bestelling. De voetvijl wordt door ons aan je bestelling toegevoegd. Dit geldt natuurlijk ook in onze groothandel in Heinkenszand! Geldig tot 25 november 2021 en zo lang de voorraad strekt!

10% korting op alle Bepanthen producten

Geldig tot 25 november 2021

plastic Schorten 

100 stuks 9,95

excl. BTW

Geldig tot 25 november 2021

zie schorten

bekijk alle

handschoen – acties!

op = op

Geldig tot 25 november 2021

zie handschoenen

Bestel je relatie/kerst geschenken op tijd!

Denk op tijd aan het bestellen van je relatie geschenken, zodat je niet op het laatste moment nog aan de slag moet of net naast de geschenkjes grijpt omdat ze uitverkocht zijn!

Je vindt een overzicht van de relatiegeschenken op onze website en in de winkel.

Je kunt online bestellen of het bestel formulier downloaden en invullen. Het bestel formulier ligt ook voor je klaar in de winkel.

relatiegeschenken