Kom binnen

vraag een account aan

en shop bij de grootste pedicure- en beauty groothandel in Zeeland!

jouw account

Profiteer van onze scherpe prijzen

Als je een bedrijf hebt en wilt profiteren van onze scherpe prijzen dan kun je een winkel account aanvragen. Met een account kun je in onze pedicure en beauty groothandel webshop winkelen. De toegang tot onze groothandel is snel geregeld door een account aan te vragen via het onderstaande formulier.

Zodra we de aanvraag hebben ontvangen ontvang van je van ons, indien goedgekeurd, een inlognaam en wachtwoord via een email. Heb je vragen over het aanvragen van een account? Neem gerust even contact met ons op.

We zien je graag terug in onze webshop maar je bent ook welkom in onze fysieke groothandel in Heinkenszand!

Kijk voor het adres en de openingstijden op onze klantenservice pagina.

Hou voor onze aanbiedingen en informatie over de beauty en de pedicure branche ook onze Facebook Pagina in de gaten!

betrokken

Hoe we werken

w

Persoonlijk

We staan je graag te woord. Door onze expertise kunnen we je altijd verder of op weg helpen. We zijn nagenoeg altijd makkelijk bereikbaar of bellen je snel terug.

Kennis

Doordat we zelf pedicures zijn en mensen opleiden tot pedicure en/of schoonheidsspecialiste, is onze kennis groot en kunnen wij u als de beste adviseren.

N

Kwaliteit

Doordat we zelf met de producten werken, weten we hoe belangrijk kwaliteit en snel leveren is. Je kunt er van op aan dat we er alles aan doen om het je makkelijk te maken.

blijf op de hoogte!

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op pedicure- en beauty gebied? Wil je als eerste onze aanbiedingen weten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

×

We ontvangen je bericht direct en we proberen zo snel mogelijk te antwoorden, echter in verband met drukte of lessen kan het zijn dat je even moet wachten.

 

× chat